And i rispapir

And i rispapir

0,00 DKK

Lagerstatus: På lager
stk.

Antal: 4 personer 

Ingredienser til rullerne

2 andebrystfileter

1 salathoved

1 chili

1 bdt forårsløg

2 gulerødder

2 avokadoer

12 store rispapirer

evt soya, sød chilisauce 

eller gomadressing

Ingredienser til Goma dressing

½ dl sesamfrø

3/4 dl soya

1 spsk sukker

½ fed hvidløg

3 spsk risvinseddike

 

Tilberedning:

- Skær fedtet fra andebrystfilterne og drys kødet med salt og peber. Steg andebrysterne på en pande i smør i ca. 5-6 minutter på hver side. Lad andebrysterne køle af og trække i ca. 10 minutter.

- Bræk salatbladene fra hinanden, skyl dem grundigt og lad dem afdryppe på et viskestykke. Rens chili og forårsløg og skær dem i meget tynde strimler. Skræl gulerødderne og riv dem groft eller skær dem i papirtynde strimler evt. med et juliennejern. Halver avocadoen, fjern stenen og skær avocadokødet i skiver.

Goma - dressingen:

- Rist sesamfrøene på en tør pande til de popper. Kom sesamfrø og resten af ingredienserne til goma-dressingen i en blender og blend til en ensartet puré.

- Kom 1½ l kogende vand i en bradepande. Fugt et rent viskestykke og læg det dobbelt på køkkenbordet. Dyp et stykke rispapir i det varme vand i 5-10 sekunder til det bliver blødt.

- Læg rispapiret på viskestykket og fordel salat, avocado, chili, forårsløg, gulerod og skiver af stegt and på rispapiret. Rul det stramt om fyldet, buk siderne ind og luk rispapirrullen helt sammen.

- Halver anderappen og server dem med evt. soja, sød chilisauce eller hjemmelavet goma-dressing.

  •