Butikken i Struer

Find Jyske Raavarer på Havnevej 8A i Struer

Åbningstider:

Mandag: Lukket

Tirsdag: Lukket

Onsdag: 09:30-17:00

Torsdag: 09:30-17:00

Fredag: 09:30-17:00

Lørdag: 09:30-13:00

 

Butikken i Struer - "Smagen af Vestjylland, samlet i én butik"

Vi holder til på industrihavnen i Struer, hvor vi er en del af det gamle svineslagteri, som tilbage i 2015 blev omdannet til fjerkræslagteri under navnet Dansk And og nu Dan Duck. Den del af bygningen vi befinder os i, er det gamle "tarmrenseri", det lyder ikke tiltalende, men der er meget højt til loftet, fliser på gulve og vægge, rustikt og mega hyggeligt. Her har vi samlet en lang række af de skønne produkter du finder på gårdene i området og du vil løbende opdage at der kommer flere produkter til, både her i webshoppen, men helt sikkert også i butikken. 

 

Kommer du fra Holstebro, vil vi anbefale dig at du kører ned mod havnen ved at dreje ved Caravn og ned langs bowlincentret, der kommer du direkte ned til havnen, hvor du drejer ind til højre, kører langs banemuseet og kommer op til slagteriet, hvor du drejer ind hvor der står "Galleri" og "Sejlerbixen", så kommer butikken på din højre hånd, den ligger som hjertet i slagteriet.

 

Kommer du fra Skive/VIborg/Vinderup så vil vi anbefale dig at dreje til højre i det første kryds i struer og følge vejen helt ned til "Folkets Hus", i dette kryds drejer du til højre, kører helt ned til havnen og drejer til højre igen efter brobuen. Der kører langs banemuseet og kommer op til slagteriet, hvor du drejer ind hvor der står "Galleri" og "Sejlerbixen", så kommer butikken på din højre hånd, den ligger som hjertet i slagteriet.

 

Find os her: