Butikken i Struer

Find Jyske Raavarer på Havnevej 8A i Struer

Åbningstider:

Mandag: Lukket

Tirsdag: Lukket

Onsdag: 09:30-16:45

Torsdag: 09:30-16:45

Fredag: 09:30-16:45

Lørdag: 09:30-13:00

 

Butikken Jyske Raavarer i Struer - "Smagen af Vestjylland, samlet i én butik"

Butikken holder til på industrihavnen i Struer, hvor den er i en del af det gamle svineslagteri, som tilbage i 2015 blev det omdannet til et fjerkræslagteri under navnet Dansk And og i senest i 2019 til Dan Duck.

Jyske Raavarer er fra den 11. august 2020 blevet udskilt af Dan Duck og overtaget af Top Food Invest ApS.

Den del af bygningen butikken befinder sig i er det gamle "tarmrenseri", det lyder dog ikke tiltalende, men i lokalet er meget højt til loftet, fliser på gulve og vægge, rustikt og mega hyggeligt. Her er der samlet en lang række af de produkter du finder i lokalområdet såvel som i det jyske, som navnet også indikere.

 Du vil løbende opdage, at der kommer flere produkter i butikken, men helt sikkert også her i webshoppen.


Sådan finder du os

Kommer du fra Holstebro, vil vi anbefale dig at du kører ned mod havnen ved at dreje ved Caravn og ned langs bowlincentret, der kommer du direkte ned til havnen, hvor du drejer ind til højre, kører langs banemuseet og kommer op til slagteriet, hvor du drejer ind hvor der står "Galleri" og "Sejlerbixen", så kommer butikken på din højre hånd, den ligger som hjertet i slagteriet.

 

Kommer du fra Skive/VIborg/Vinderup så vil vi anbefale dig at dreje til højre i det første kryds i struer og følge vejen helt ned til "Folkets Hus", i dette kryds drejer du til højre, kører helt ned til havnen og drejer til højre igen efter brobuen. Der kører langs banemuseet og kommer op til slagteriet, hvor du drejer ind hvor der står "Galleri" og "Sejlerbixen", så kommer butikken på din højre hånd, den ligger som hjertet i slagteriet.

 

Find os her: