Vores Leverandører

Dan Duck - Slagteriet i Struer

Det tidligere Dansk And

 

På Havnevej 8 i Struer finder du et kæmpe stort slagteri, det er her største dele af alle ænder i Danmark, bliver slagtet. Og det er her vores "lille" butik også ligger i forbindelse med. Så er du på disse kanter så kig ind forbi og få en oplevelse af hvad der sker omkring sådan et sted.

Dan Duck er tidligere kendt som Dansk And, dette selskab, slagteri og produktion af ænder startede Martin og Birthe Dåsbjerg fra mange år tilbage, faktisk startede de produktion op på deres landbrug helt tilbage i 1975, hvor de overtog gården fra Martins far, min farfar. Og her kommer det personlige ind i denne relation, vi er en familievirksomhed med et lille tvist, nemlig vores gode solide investorer. Og hvorfor skriver jeg så alt dette lettere personlige her, jo det er fordi jeg gerne vil vise dig, vores gode loyale kunder hvad vi er for en størrelse, samt give dig et indblik i hvordan vi arbejder. Men nok om det her, læs gerne mere lige her, under kontakt, der står lidt mere om hvem vi er. 

 

Martins økologiske ænder

Martin Daasbjerg laver de bedste økologiske ænder man kan finde i hele Danmark. Ænderne går og snadre på markerne 8 km fra hvor de bliver slagtet og derefter bliver de kørt om på den anden side af huset til vores butik. Så det bliver ikke mere lokalt og nært. 

 

Ud over Martin er der også en række andre dejlige landmænd der forkæler de ænder vi har i vores butik.

 

 

Find alle produkterne fra ande-producenterne her