Vores Leverandører

Dan Duck - Slagteriet i Struer

 

På Havnevej 8 i Struer finder du et tidligere stort pølsemageri.
Det er i disse tidligere lokaler, som i dag er fulstændigt blevet ændret således, at der i lokalerne nu bliver slagtes største dele af alle ænder der bliver opdrættet i Danmark.

Det er også i forbindelse med denne lokalitet, at Jyske Raavarer. 
Så er du på disse kanter så kig ind forbi og få en oplevelse af hvad der sker omkring sådan et sted.


Dan Duck er tidligere kendt som Dansk And, dette selskab, slagteri og produktion af ænder startede Martin og Birthe Dåsbjerg fra flere år tilbage, faktisk startede de produktion op på deres eget landbrug helt tilbage i 1975, hvor de overtog familiegården fra Martins far, min farfar. Og her kom så det personlige ind i denne relation, Butikken var tidligere en familievirksomhed med et lille tvist, nemlig vores nye gode solide investorer. Og hvorfor skriver vi så alt dette personlige her, jo det er fordi vi gerne vilfortælle jer, vores gode loyale kunder hvad butikken er for en størrelse, samt give dig et indblik i hvordan der arbejdes for at fremme butikken i fremtiden. Men nok om det her, læs gerne mere lige her, under kontakt, der står mere om hvem og hvem vi er. 

 

Martin og Birthes Økologiske Ænder 

Martin og Birthe Daasbjerg laver de bedste økologiske ænder man kan finde i hele Danmark. Ænderne går og snadre ude på deres markerne 8 km fra Dan Duck, hvor de senere bliver slagtet og derfra bliver de senere kørt om på den anden side af huset til vores butik "Jyske Raavarer".

Så det bliver ikke mere lokalt og nært.

Deres ænderne har et fantastisk andeliv med god plads, masser af mad og frisk vand samt frisk halm. Efter ca. 14 dage afhængig af vejr og vind kommer de ud på markerne, hvor de så kan gå og hygge sig og spise de grønne lækkerier de finder på markerne, der har de selvfølgelig også adgang til økologisk fodder og rent drikkevand, men de foretrækker faktisk at snadre i de små søer og damme der naturligt dannes på markerne.

 

Konventionelle og fritgående ænder

Ud over Martin er der også en række andre dejlige landmænd der forkæler de ænder vi har i vores butik.

(mere tekst kommer)

Find alle produkterne fra ande-producenterne her