Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Virksomhedens navn: Jyske Raavarer ApS
Adresse: Nybrovej 19, Ravnstrup, 8800 Viborg

Butikkens adresse: Havnevej 8A, 7600 Struer

Mailadresse: butik@jyskeraavarer.dk
Telefonnummer: 27127417

CVR-nr.: 41577444

Gebyr

Ingen gebyrer på bestillinger hos Jyske Raavarer - Dog vil der være forsendelsesomkostninger ved køb under 750 kr

Betaling

Betaling med Visa, Visa-dankort, Mastercard og Mobilepay.

 

Vi tager ikke kortgebyrer
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

Betaling med mobilepay, her bliver beløbet først trukket når varen afsendes fra butikkens adresse. 
 

Fragt

Der leveres kun i Danmark og kun til brofaste øer, men der kan laves aftale om levering til færgelejet. Indsæt dette i bemærkninger eller kontakt os via vores mail eller tlf.

Vi levere kun fredage mellem 8-17, så alle bestillinger skal være inde senest torsdag kl 10, for at kunne leveres om fredagen, alle bestillinger der er kommet ind efter torsdag kl 10, vil blive leveret fredagen ugen efter. 

Vores fragtmænd levere direkte til din dør, hvis det er muligt og kontakter dig hvis der opstår forhindringer. De må ikke tage varen med retur.

Der er også mulighed for at afhente din ordre i Jyske Raavarer, Havnevej 8A, 7600 Struer. Ønsker du dette får du en mail når din pakke kan afhentes, samt tidspunkter for butikkens åbningstider.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til butik@danskand.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Alle varer der skal opbevares på køl eller frost, eller produkter der er pakket i glas..

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk hjem til dig eller til din arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der regelmæssigt bringer varer ud i dit område.

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, herunder ferske produkter på køl eller frost

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at den normale  har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for en måned efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Jyske Raavarer, Havnevej 8A, 7600 Struer

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale på mail: butik@danskand.dk
 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig, dvs vi sender kun hvad der svarer til at sende en brev med posten, derudover oplyser vi dit nummer, idet vi skal i kontakt med dig, i så fald at der ikke er nogen på adressen eller vores fragtmand ikke kan stille din pakke et forsvarligt sted, eller ikka kan komme ind i en låst opgang mv.
 
Personoplysningerne registreres hos Dan Duck A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.jyskeraavarer.dk er Dan Duck 


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: butik@danskand.dk

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Connie Daasbjerg/Butikschef i Jyske Raavarer. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 06.01.2020

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Fortrydelses formular